Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Dunk Low CO.JP "Plum" is een populaire sneaker die in 2001 exclusief in Japan werd uitgebracht als onderdeel van Nike's "Concept Japan" serie. De sneaker kreeg veel aandacht en werd al snel zeer gewild door sneakerliefhebbers over de hele wereld.

Als we kijken naar de colorway van de Nike Dunk Low CO.JP Plum, dan zien we een combinatie van paarse en diepe pruimtinten. Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van suède, wat zorgt voor een premium uitstraling. De contrasterende elementen zijn een zwarte Swoosh aan de zijkanten, zwarte veters en een zwarte buitenzool. Het Nike merk staat op de tong en op de hiel.

Vandaag werd bekend gemaakt dat Nike net als in 2020 deze Dunk opnieuw zal gaan droppen. We blikken dus vooruit op deze Nike Dunk Low "Plum", waarbij het nu niet gaat om een collab maar om een Dunk die soortgelijke kleuren gebruikt.

Nike Dunk Low Plum Foto 3
Nike Dunk Low Plum Foto 5

Deze Nike Dunk Low heeft een Daybreak, Barn en Plum colorway en behoudt de zacht suède constructie van de oorspronkelijke release en de mesh materialen op de tong en kraag rond de enkel. Het paarse bovenwerk, in een tweekleurig schema, vormt een opvallend contrast met de donkerrode Swooshes, de hiel tab en de veters. Nike logo's staan op de geweven tonglabels, geborduurde hakken en inlegzolen, terwijl een witte foam middenzool en donkerrode rubberen buitenzool het ontwerp afmaken. De schoenen worden gepresenteerd in de klassieke Dunk verpakking.

Voor degenen die er reikhalzend naar uitkijken: de Nike Dunk Low "Plum" staat gepland voor het voorjaar van 2024. Check regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor updates.

Nike Dunk Low Plum Foto 4

Nike Dunk Low "Plum"

07
Feb 2020
Nike Dunk Low “Plum”

Nike Dunk Low “Plum”

CU1726-500
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim