Nike dropt ieder jaar wel een speciale Halloween-release voor het feest dat in oktober plaatsvindt en ook dit jaar komen ze met wel een héél speciale sneaker, de Nike Dunk Low "Halloween". De sneaker is dit jaar voorzien van diverse glow-in-the-dark elementen, wat natuurlijk perfect past bij dit griezelige feest. Wij blikken alvast vooruit op de release die in Oktober zal plaatsvinden.

Glow-In-The-Dark Dunk Halloween

Nike Dunk Low Halloween Foto 7
Nike Dunk Low Halloween Foto 4

De Nike Dunk Low "Halloween" werd gisteren onthuld, waardoor wij nu meer gedetailleerde foto's hebben om te delen. De op Halloween-geïnspireerde Nike Dunk Low is voorzien van een bovenwerk van Sail gekleurd leer dat contrasteert met de oranje accenten op de swooshes, tongen en binnenvoering. Het meest unieke kenmerk van de sneaker zijn de zwarte overlays bedekt met glow-in-the-dark uilenogen. Witte veters, een Blacked-out tonglabel, Sail-middenzool en een glow-in-the-dark buitenzool ronden de belangrijkste details van de sneaker af.

De release zal plaatsvinden in Oktober van dit jaar. Wij houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Halloween" Verkooppunten

Apr
01
Nike Dunk Low PRM “Halloween”

Nike Dunk Low PRM “Halloween”

DD0357-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur