Tim
Geschreven door
Tim

Wie snel kijkt herkent in deze aankomende Nike Dunk Low "Snakeskin" misschien wel de recent uitgebrachte Nike Air Max 90 "Green Snakeskin", want ook deze Nike Dunk Low is voorzien van prachtige Snakeskin-details. Wij hebben de eerste on-feet foto's van dit prachtige paartje dat hard onderweg is.

Nike voegt een exotische slangenprint toe aan de iconische Nike Dunk Low

Nike Dunk Low Snakeskin Foto 6
Nike Dunk Low Snakeskin Foto 5

De Nike Dunk is hard op weg naar zijn 40e verjaardag, maar de sneaker bewijst dat leeftijd slechts een nummer is. De iconische Dunk blijft voor Nike de sneaker bij uitstek om flink te experimenteren met diverse colorways. Ook in het geval van deze Nike Dunk Low "Snakeskin" zien we de Dunk schitteren in een niet allerdaagse kleurstelling.

De Nike Dunk Low maakt gebruik van een witte leren basis en tussenzool met een groene snakeskin overlays en hakken. Dezelfde groene kleur zien we verder terug op de veters, op de tonglabels en op de inlegzolen, terwijl roze swooshes, branding en rubberen buitenzolen het ontwerp afronden.

Dit gaat met zekerheid een knaller worden. Zodra wij de releasedatum hebben laten wij je dit uiteraard direct weten via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Snakeskin"

01
Aug 2022
Nike Dunk Low "Snakeskin"

Nike Dunk Low "Snakeskin"

DR8577-300
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim