De Nike Dunk is dit jaar één van de populairdere Nike sneakers, mede doordat Nike de sneaker blijft voorzien van hele dikke colorways. Ook nu is dat weer het geval met de Nike Dunk Low SE "Multi Camo" die volgende maand zal gaan droppen in een full size run, dus voor de hele familie!

De Nike Dunk Low SE "Multi Camo" voor de hele familie!

Nike Dunk Low SE Multi Camo Foto 3
Nike Dunk Low SE Multi Camo Foto 4

De Nike Dunk Low SE "Multi Camo" heeft een releasedatum! Niet alleen dat is goed nieuws, ook het feit dat deze sneaker voor iedereen binnen de familie zal releasen is absoluut heel goed nieuws te noemen. De colorway staat te boek als "Sail/Vintage Green-Total Orange-White". De sneaker heeft een witte leren basis die wordt onderbroken door een verscheidenheid aan camouflageprints op de overlays en oogjes. Contrasterende zwarte Swooshes en rubberen buitenzolen, gevolgd door witte veters en een bijpassende tussenzool ronden de look af. De hiellipjes hebben trouwens een opvallende branding met op de rechterhiel een geborduurd basketbalmotief.

De releasedatum staat op Woensdag 4 Augustus. Check onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor het laatste nieuws rondom deze sneaker en nog veel meer dope schoenen!

Nike Dunk Low SE "Multi Camo" Verkooppunten

Sep
16
Nike Dunk Low SE "Multi Camo"

Nike Dunk Low SE "Multi Camo"

DH0957-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur