Tim
Geschreven door
Tim

Al enige tijd duiken er foto's op van deze aankomende Nike Dunk Low SE WMNS "Metallic", het was alleen nog wachten op een releasedatum en de officiële foto's. Zowel de foto's als de releasedatum zijn inmiddels binnen, waardoor het nu het perfecte moment is om deze Nike Dunk eens beter te bekijken.

De Nike Dunk Low SE WMNS "Metallic" is met recht een Special Edition

Nike Dunk Low SE WMNS Metallic Foto 8
Nike Dunk Low SE WMNS Metallic Foto 9

Zoals de SE tag in de naam al doet vermoeden, gaat het hier om een special edition van de Nike Dunk. In dit geval is daar niets over gelogen, want het gaat hier echt om een hele speciale uitvoering van de klassieke Nike sneaker. Deze Nike Dunk Low SE WMNS "Metallic" is bedekt met een gelijke balans van wit, zilver en goud over het hele bovenwerk, waarbij leer is gebruikt als materiaal. De sneaker is voorzien van witte vlakken op de zijpanelen en rond de enkel, goud op de toe box en op de hiel en zilver op de overlays.

Contrast is toegevoegd in de vorm van de kleur University Red op de tong, op de binnenzool en op de branding op de hiel. Gouden dubraes met een ketting, een volledig witte rubberen zool en een wit/zwart gestippelde inlegzool maken de look van deze Nike Dunk Low af.

De voorlopige releasedatum staat op Maandag 7 Februari, om 09:00.

Nike Dunk Low SE WMNS "Metallic"

10
Feb 2022
Nike Dunk Low SE WMNS "Metallic"

Nike Dunk Low SE WMNS "Metallic"

DH4403-700
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim