Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Dunk en Air Force 1 krijgen vaak alle aandacht als het gaat om basketball sneakers uit de jaren 80. Er is echter nog een model dat eigenlijk nog wel in dit zelfde rijtje thuis hoort; de Nike Terminator. De Nike Terminator High, die oorspronkelijk uitkwam in 1985, was een van de originele "Be True"-sneakers die nu opnieuw zullen worden voorzien van colorways. Één van de opvallende colorways van het old skool model is deze nieuwe Nike Terminator High "Cocoa Snake" die is geïnspireerd op de Japan-exclusive Air Force 1 die voor het laatst werd gezien in 2018.

De "Cocoa Snake" gaat gekleed in een White, Black, Sail, and Cocoa colorwayen is voorzien van een bovenwerk dat bestaat uit wit leer met zwarte leren swooshes. Andere details zijn onder meer overlays die gebruik maken van een slangenprint, zwarte tonglabels, zwarte veters, grote zwarte branding op de hak en een zwarte rubberen buitenzool. Een Sail-tussenzool maakt het ontwerp compleet.

De releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je daarvan op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Terminator High "Cocoa Snake"

03
Dec 2022
Nike Terminator High "Cocoa Snake"

Nike Terminator High "Cocoa Snake"

FB1318-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim