De Nike Zoom Vomero 5 is een van de populairste hardloopschoenen van Nike en bevat de perfecte mix van prestaties, comfort en stijl. In 2023 introduceerde Nike de Nike Design by Japan serie met de release van de Nike Air Max 1 "Design By Japan", waarbij het heden en verleden op een eigentijdse wijze werden gecombineerd. Voor de zomer van 2024 onthult Nike deze Nike Zoom Vomero 5 PRM Wmns "Design by Japan".

Nike Zoom Vomero 5 PRM Wmns Design by Japan Foto 7

De Nike Design by Japan serie is een eerbetoon aan Bill Bowerman, de medeoprichter van het Nike

Deze versie van de Zoom Vomero 5 is uitgevoerd in een colorway die bestaat uit Pale Ivory, Black en Light Bone en heeft een unieke mix van premium materialen zoals leer, mesh en suede. Deze constructie zorgt voor een opvallende en stijlvolle look die niet alleen kan worden gebruikt om te hardlopen, maar ook prima kan onder een stoere jeans.

Opvallende kenmerken zijn de oversized Swooshes aan de zijkanten en een TPU hielkap op de hiel. Handige pulltabs op de tong en hiel bieden hulp bij het aantrekken van de sneaker. De Nike Design by Japan serie is een eerbetoon aan Bill Bowerman, de medeoprichter van het merk, zoals te zien is op inlegzolen van de Zoom Vomero 5.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Zoom Vomero 5 PRM Wmns "Design by Japan"

Apr
01
Nike Zoom Vomero 5 PRM Wmns "Design by Japan"

Nike Zoom Vomero 5 PRM Wmns "Design by Japan"

HF4524-111
Alle verkooppunten
Nike Zoom Vomero 5 PRM Wmns Design by Japan Foto 8
Nike Zoom Vomero 5 PRM Wmns Design by Japan Foto 2
Nike Zoom Vomero 5 PRM Wmns Design by Japan Foto 4
Nike Zoom Vomero 5 PRM Wmns Design by Japan Foto 5
Nike Zoom Vomero 5 PRM Wmns Design by Japan Foto 6
Nike Zoom Vomero 5 PRM Wmns Design by Japan Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur