Tim
Geschreven door
Tim

Jordan gaat de samenwerking weer aan met de sneakerstore A Ma Maniére uit Washington D.C. Nadat zij eerder al hebben samengewerkt voor de creatie van de A Ma Maniére x Air Jordan 3 is het nu tijd voor een collab waarbij een andere Jordan de hoofdrol speelt, namelijk de A Ma Maniére x Air Jordan 1 High OG. Wij hebben de foto's en releasedatum alvast voor je klaarstaan. De hoogste tijd om dit paartje, dat zomaar dé Jordan 1 van dit jaar kan worden eens beter te bekijken.

Is de A Ma Maniére x Air Jordan 1 High OG dé Jordan 1 collab van 2021?

A Ma Maniere X Air Jordan 1 High OG Foto 10
A Ma Maniere X Air Jordan 1 High OG Foto 11

Jordan en A Ma Maniere komen met de A Ma Maniére x Air Jordan 1 High OG als vervolg op de A Ma Maniére x Air Jordan 3. Zij droppen de nieuwe collab precies op tijd voor de feestdagen, aangezien de releasedatum op 3 December staat. De sneaker is geïnspireerd door het dagelijks leven van mensen in Black Communities, de sneaker is een symbool van veerkracht in het aangezicht van tegenspoed en een bewijs van de kracht van eenheid.

De A Ma Maniére x Air Jordan 1 High OG gaat gekleed in een colorway die bestaat uit Sail en Burgundy Crush. Deze Air Jordan 1 heeft een bovenwerk van suède in een Sail kleur, gecombineerd met een premium reptielachtige afwerking in Burgundy Crush op de kragen en Swooshes. Andere details zijn gewatteerde voeringen, co-branded tongen en een citaat van MJ onder de enkelflap met de tekst: "You have to expect things of yourself before you can do them", samen met zijn handtekening. Bordeauxrode veters en dito rubberen buitenzool bovenop een Sail-tussenzool en een speciaal label op de inlegzolen met de tekst "Airness by A Ma Maniere for Air Jordan" maken het ontwerp compleet.

A Ma Maniére x Air Jordan 1 High OG

03
Dec 2021
A Ma Maniére x Air Jordan 1 High OG

A Ma Maniére x Air Jordan 1 High OG

DO7097-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim