Als je fan bent van mismatched sneakers en ook nog eens de Dunk graag aan de voeten hebt, dan is deze aankomende Nike SB Dunk Low "What The P-Rod" misschien wel iets voor jou. In samenwerking met professioneel Mexicaans-Amerikaans skateboarder Paul Rodriguez hebben zij weer een knaller van een sneaker ontworpen, die zóveel details bevat dat je er wel twee blogs over kan schrijven. We werpen vandaag een blik op de officiële foto's en blikken vooruit op de releasedatum.

Nike SB Dunk Low What The P Rod foto 12
Nike SB Dunk Low What The P Rod foto 9

Nike SB Dunk Low "What The P-Rod"

Deze kleurrijke en levendige vertolking van de Nike SB Dunk Low is een ode aan de langdurige samenwerking tussen Paul Rodriguez en Nike. De sneaker is voorzien van de bekende "What The"-look en is voorzien van diverse elementen van de eerdere Nike SB collabs die hij samen met Nike heeft uitgebracht.

Aan kleur geen gebrek, zo zien we een breed scala aan kleuren, tinten, texturen en materialen over de hele schoen zien, wat zorgt voor in het oog springende look. Iconische details van de "Mexican Blanket" en "Stash" zijn te zien op de toe boxes, de olifantenprint van de J-Rods, de Swoosh van de Playstations. Dit is slechts het topje van de ijsberg, de referenties zijn eindeloos.

De releasedatum is ook naar buiten gebracht, deze staat op Zaterdag 22 Mei, om 09:00. We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike SB Dunk Low "What The P-Rod" verkooppunten

May
31
Nike SB Dunk Low "What The Paul"

Nike SB Dunk Low "What The Paul"

CZ2239-600
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur