Iedereen heeft zijn favoriete superhero, zo ook wij van Sneaker Squad. Naast Batman is Spider-Man toch wel één van onze favoriete good guys. Wij waren dan ook super excited toen wij te horen kregen dat de superheld zijn eigen Jordan 1-release gaat krijgen.

De film "Spider-Man: Into The Spider-Verse," draait om de jonge Miles Morales (niet Peter Parker) als een Spider-Man met een fris gezicht die moet schakelen tussen dimensies en samenwerkt met andere Spider-Men om de misdaadbaas Kingpin te bestrijden. Natuurlijk staat Spidey staat bekend als stijlvol en modebewust, zo rockt Spidey een nieuw paartje Air Jordan 1 Retro High OG's terwijl hij diverse bad guys een lesje leert.

De nieuwe schoen maakt gebruik van de klassieke "Chicago" colorway en voegt een aantal unieke en nieuwe upgrades toe, waaronder gevlekte details op de rode overlays, een felblauwe tong tag en een icy blue doorzichtige buitenzool.

De (US) releasedatum staat voorlopig op 14 December, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates omtrent de releasedatum!

Air Jordan 1 Retro High OG "Spider-Man Origin Story”
Releasedatum: 14 December 2018
Prijs: €150
Colorway: Gym Red/Black/White-Photo Blue
Stijlcode: 555088-602
Verkooppagina: klik hier

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur