Tim
Geschreven door
Tim

Wie in 2018 de Jordan-releases een beetje heeft gevolgd, herkent in deze aankomende Air Jordan 1 Low "UNC Grey" vast en zeker een vleugje Union-vibes. Wij blikken alvast vooruit op deze release, die op moment van schrijven nog geen releasedatum heeft.

Deze Low-versie van de Air Jordan 1 gaat gekleed in een colorway die de kleuren White, University Blue, Grey en Sail bevat. Zoals vaak het geval is bij de Jordan 1 is de basis gemaakt van leer, dat uitgevoerd is in het wit. Dit is mooi in contrast gebacht door de toevoeging van blauwe overlays aan de voorkant en grijs aan de achterkant, waarmee Jordan zorgt voor een split-ontwerp dat we de laatste tijd vaker toegepast zien worden en ook te zien was op de Union-versies. Andere details zijn onder meer gewatteerde tongen, gele Wings-logo's bovenop een verouderde tussenzool en een blauwe rubberen buitenzool.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Low "UNC Grey"

Datum nog
niet bekend
Air Jordan 1 Low SE " Tokyo Vintage"

Air Jordan 1 Low SE " Tokyo Vintage"

DZ5376-469
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim