Tim
Geschreven door
Tim

De officiële foto's van het derde paartje binnen de Concepts x Nike Air Max 1 reeks zijn binnen! Het gaat hier om het enige paartje dat nog geen releasedatum heeft, namelijk deze Concepts x Nike Air Max 1 SP "Denim Paisley", die ook onder de naam "Far Out" gaat. Bandana-paisleypatronen, denim en M-65-jacks beïnvloeden deze kleurrijke stijl.

De Concepts x Nike Air Max 1 SP "Denim Paisley" schittert met diverse Bandana-paisleypatronen en denim toevoegingen

Concepts x Nike Air Max 1 SP Denim Paisley Foto 8
Concepts x Nike Air Max 1 SP Denim Paisley Foto 9

Sneaker shop Concepts uit Boston en Nike komen binnenkort met een ​​gezamenlijke versie van de iconische Air Max 1, dit ter ere van het 35-jarig jubileum van de Nike Air Max 1. Er zullen drie Concepts x Nike Air Max 1-colorways droppen, namelijk de "Mellow", "Heavy" en deze "Denim Paisley", die ook wel "Far Out" wordt genoemd.

Net als bij de Mellow en Heavy heeft Concepts deze Air Max 1 bedekt met een verscheidenheid aan kleuren en patronen die vaak werden gezien tijdens het beroemde muziekfestival dat plaatsvond in Bethel in New York. Bandana-paisleypatronen, denim en M-65-jacks beïnvloeden deze kleurrijke stijl, waarbij deze specifieke versie koeienprints, ponyhaar en kleine stukjes corduroy bevat. Ten slotte is de enkelkraag voorzien van een het tapijt-achtige kleur. Om de sneaker helemaal te voorzien van festival vibes, hangt er ook nog een gitaarplectrum aan.

Deze release is de enige Air Max 1 binnen de collectie die nog geen releasedatum heeft, maar wij houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Concepts x Nike Air Max 1 SP "Denim Paisley"

01
May 2022
Concepts x Nike Air Max 1 SP "Denim Paisley"

Concepts x Nike Air Max 1 SP "Denim Paisley"

DN1803-500
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim