Tim
Geschreven door
Tim

Altijd lekker om weer wat nieuws over de iconische Air Max 1 sneaker te mogen aankondigen. De collab tussen Concepts en Nike houden de gemoederen al een paar maanden bezig, en onderhand kruipt de releasedatum steeds dichterbij. De sneaker zijn inmiddels al gedropt via de eigen website van Concepts (https://cncpts.com/) maar zullen binnenkort ook gaan droppen op de website van Nike. Nu de releasedatum (Zaterdag 19 Maart) steeds dichterbij komt, zijn de officiële foto's van de Concepts x Nike Air Max 1 SP "Mellow" eindelijk vrijgegeven.

Concepts en Nike vieren het 35 jarig bestaan van de iconische Nike Air Max 1

Concepts x Nike Air Max 1 Mellow Foto 10
Concepts x Nike Air Max 1 Mellow Foto 8

Het is al een tijdje bekend dat de in Boston gevestigde sneaker retailer Concepts en Nike samenwerken aan een ​​gezamenlijke versie van de iconische Air Max 1, ter ere van het 35-jarig jubileum van het model.

Het gaat om drie Concepts x Nike Air Max 1-colorways, namelijk de "Mellow", de "Tiger Camo" en de "Wild Violet" - allemaal onderdeel van een grotere collectie die ook kleding omvat. Het ontwerp graaft in de cultuur, muziek en stijl van de late jaren '60, met name de muziekfestivalscene van die tijd, in al zijn levendigheid.

Elke Air Max 1 heeft zijn eigen unieke ontwerp, gemaakt van een mix van premium materialen met o.a. mismatched swooshes, ster-maan-symbolen geborduurd op de toe box en versleten 'NIKE'-logo's op de hiel. Concept-branding op de tonglabels, hangtags in de vorm van gitaarplectrums en een decoratieve co-branded doos maakt het ontwerp af.

De sneakers zullen in de komende weken één voor één droppen. Wij houden je via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina uiteraard op de hoogte!

Concepts x Nike Air Max 1 sneakers

26
Mar 2022
Concepts x Nike Air Max 1 SP "Mellow"

Concepts x Nike Air Max 1 SP "Mellow"

DN1803-300
Alle verkooppunten
19
Mar 2022
Concepts x Nike Air Max 1 SP "Heavy"

Concepts x Nike Air Max 1 SP "Heavy"

DN1803-900
Alle verkooppunten
01
May 2022
Concepts x Nike Air Max 1 SP "Denim Paisley"

Concepts x Nike Air Max 1 SP "Denim Paisley"

DN1803-500
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim