Het is altijd een goed teken als er officiële foto's van een populaire sneaker uitkomen. Vaak is het niet lang meer wachten op de releasedatum, en laten we eerlijk zijn: wie zit er nu niet met smart te wachten op de release van de Denham x Nike Air Max 1 "Blue Void"?

Zoals velen van jullie weten is de in Amsterdam gevestigde jeansfabrikant DENHAM een collab aangegaan met Nike, waarbij zij deze zomer een handje vol aan collabs zullen gaan releasen. Één van deze releases is deze Denham x Nike Air Max 1 "Blue Void", wat ook misschien wel de populairste collab binnen de reeks aan samenwerkingen is.

Zoals te zien is aan de officiële foto's wordt de DENHAM x Nike Air Max 1 gedefinieerd door een mix van premium suède en leer voorzien van denim op de voorvoet. Een diepe kleur blauw bedekt het bovenwerk, ondersteund door details als witte veters, een leren binnenvoering, kakikleurige tong tags en hakken. Contrasterende rode accenten zijn toegevoegd aan de hoogste veteroogjes, de outlining van de Swoosh, de Air Unit en het bovenste gedeelte van de tong tag. Verder zijn de inlegzolen een kunstwerkje op zich, voorzien van de scharen dat tevens het merklogo is van Denham.

Wij wachten met smart op de releasedatum, check tot die tijd dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

Schrijf je in voor een mogelijke Early Acces.
Inschrijven via DenHam


Stephan
Geschreven door
Stephan