Tim
Geschreven door
Tim

Het is alweer een tijd geleden dat we een QS (Quickstrike) release van Nike voor de Air Max 1 voorbij zagen komen, maar nu hebben we er weer één te pakken. De officiële foto's van deze Nike Air Max 1 '87 QS "Obsidian" voor dames zijn zojuist vrijgegeven, wat vaak betekend dat de release niet ver weg meer kan zijn.

Het jaar 2022 is eindelijk weer een redelijk jaar voor de Air Max 1 fans, zo hebben we al het één en ander voorbij zien komen aan release. Collabs met onder andere Concepts en Kasina en de GR (General Releases) van de "Light Madder Root" en de "Cobblestone" hebben de Air Max 1 weer het nodige leven ingeblazen. We zijn nog verre niet op het niveau van 2017/2018, maar het is goed te zien dat Nike het model niet vergeten is.

Deze eerste blik op Nike Air Max 1 '87 QS "Obsidian" leert ons dat de sneaker voorzien is van een kleurenmix die bestaat uit obsidian, midnight navy en gorge green bovenop een klassieke witte tussenzool en gom buitenzool. Het bovenwerk bestaat uit een mix van suède, leer en mesh. De NIKE-letters op de hiel, het Swoosh-logo op de tong en de mini swoosh op de zijkant van de toe box zijn op de sneaker geborduurd, wat een premium look meegeeft.

De releasedatum is nog niet bekend, het kan alle kanten nog op. Dropt deze Air Max 1 dit jaar, of in 2023? Wij houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 '87 QS "Obsidian"

30
Sep 2022
Nike Air Max 1 '87 QS WMNS "Obsidian"

Nike Air Max 1 '87 QS WMNS "Obsidian"

DV3887-400
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 87 QS Obsidian Foto 7
Nike Air Max 1 87 QS Obsidian Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim