Tim
Geschreven door
Tim

Na de onthulling van de Nike Dunk Low "Year of the Tiger", hebben we nu de foto's van de hogere versie, deze Nike Dunk High "Year of the Tiger" die net als het lage model boordevol details en eyecatchers zit. Wij blikken alvast vooruit op de sneaker, waarvan wij nu al weten dat deze ondanks de kleine maten waarin de sneaker beschikbaar zal zijn kneiterhard zal verkopen.

Ook de Nike Dunk High krijgt een Year Of The Tiger colorway

Nike Dunk High Year of the Tiger Foto 8
Nike Dunk High Year of the Tiger Foto 9

Deze Nike Dunk High GS "Year of the Tiger" is uitgebracht als onderdeel van Nike's Lunar New Year-collectie 2022, de sneaker heeft dezelfde coor blocking als de Lows, met gebroken wit suède op de neus en zwart suède op de zij- en achterkant, bijna als een yin en yang. Op de toe box is een goud Chinees borduurwerk terug te zien, met "辟邪" ("het kwaad afweren") op de rechterschoen en "招财" (geluk) op de linkerschoen. De details op de tong zijn ook opvallend, omdat het een zakachtige flap heeft met een gouden wolk en geborduurd Nike-logo. Maak de flap los en je ziet drie goudstaven als symbool van welvaart en rijkdom.

Ook zien we complexe Chinese patronen op de Swooshes, veteroogjes en enkeloverlays, evenals het geborduurde tijgerstreepborduurwerk op de hiel. Extra details zijn onder meer een mini gouden Swoosh geborduurd op de zijkant van de toe box, een satijnen gouden inlegzool met geborduurde details die drie verschillende vormen van jade vertegenwoordigen, en een doorschijnende oranje buitenzool met een tijgerpatroon. De schoen wordt geleverd met een zwarte vierkante handdoek en is verpakt in een speciale zwart-gouden doos.

Op de hoogte blijven van de releasedatum? Check dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk High "Year of the Tiger"

12
Feb 2022
Nike Dunk High GS "Year of the Tiger"

Nike Dunk High GS "Year of the Tiger"

DQ4978-001
Alle verkooppunten

Nike Dunk Low "Year of the Tiger"

05
Feb 2022
Nike Dunk Low GS "Year of the Tiger"

Nike Dunk Low GS "Year of the Tiger"

DQ5351-001
Alle verkooppunten