Tim
Geschreven door
Tim

Deze Nike SB Dunk Low Decon "N7" is de meest recente toevoeging aan de Nike N7-collectie. De N7-collectie van Nike is een initiatief dat inheemse Amerikaanse jongeren in het hele land ondersteunt. We blikken aan de hand van de officiële foto's vooruit op de release van deze bijzondere sneaker.

Nike SB Dunk Low Decon N7 Foto 8
Nike SB Dunk Low Decon N7 Foto 7

Nike richt zich op het stimuleren van jongeren in Indiaanse en inheemse gemeenschappen in Noord-Amerika via het N7 Fund

Het N7-initiatief is een prachtig symbool van Nike, het is ook mooi meegenomen dat er vaak hele dikke releases onderdeel zijn van het pack. Deze versie van de Nike SB Dunk Low Decon is gemaakt van een mix van diverse materialen, waaronder een canvas basis met leren overlays. De schoen wordt benadrukt door geborduurde bloemenprints op de Sail-gekleurde overlays en inlegzolen. Een zichtbaar steekpatroon, witte "N7" -logo's en branding op de tongen, hielen en inlegzolen bovenop een witte tussenzool en doorschijnende buitenzool maken het ontwerp compleet.

Een definitieve releasedatum hebben we helaas nog niet voor je, maar uiteraard houden we je van al het nieuws rondom deze sneaker op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike SB Dunk Low Decon "N7" sneakers

Datum nog
niet bekend
Nike SB Dunk Low Decon " N7"

Nike SB Dunk Low Decon " N7"

FD6951-700
Alle verkooppunten
Datum nog
niet bekend
Nike SB Dunk Low Decon "N7"

Nike SB Dunk Low Decon "N7"

FD6951-300
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim