Er gaan al een poos geruchten dat deze Off-White x Nike Air Force 1 "University Gold" in Juli van dit jaar zal gaan droppen en nu wij ook de officiële foto's van Nike binnen hebben zou dit zomaar eens waar kunnen zijn. Deze University Gold-release zal naar verluidt tegelijk droppen met een tentoonstelling van Virgil Abloh op the ICA in Boston. Zoals we gewend zijn van Off-White sneakers, zal ook deze zeer gelimiteerd zijn. De kans op het scoren van een paartje zal niet groot zijn, maar we blijven natuurlijk positief!

Off-White x Nike Air Force 1 "University Gold"

Off White x Nike Air Force 1 University Gold Foto 9
Off White x Nike Air Force 1 University Gold Foto 7

Deze officiële foto's van de sneakers onthullen een volledig leren constructie met zichtbare sponsmaterialen bij de enkel en tong, een opgestikte Swoosh en de beroemde Helvetica-tekst aan de zijkant. Een tonaal geel Nike Air-tonglabel is weer helemaal in Off-White style ontworpen, net zoals de plastic ritssluiting waar Off-White om bekend staat. Een bijpassende monochrome gele buitenzool met zwarte "AIR" tekst is ook van de partij.

De releasedatum is nog niet bekend, wel weten we dat Juli de maand zal zijn waarin deze sneaker dropt. Check dus regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Off-White x Nike Air Force 1 "University Gold" Verkooppunten

Oct
07
Off-White x Nike Air Force 1 Low "University Gold"

Off-White x Nike Air Force 1 Low "University Gold"

DD1876-700
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur