Tim
Geschreven door
Tim

Na de release van de Patta x Nike Air Max 1 "Monarch" op 15 Oktober hebben wij vandaag eindelijk de officiële foto's van de Patta x Nike Air Max 1 "Noise Aqua" binnen. Zoals jullie weten kan de release van de sneaker dan niet lang meer duren, de hoogste tijd om de foto's dus even onder de loep te nemen!

The Wave gaat door met de Patta x Nike Air Max 1 "Noise Aqua"

Patta x Nike Air Max 1 Noise Aqua Foto 8
Patta x Nike Air Max 1 Noise Aqua Foto 9

De colorway van de Patta x Nike Air Max 1 "Noise Aqua" lijkt veel op de Patta x Nike Air Max 1 "Monarch". De sneaker bestaat uit een bovenwerk van mesh, leer en nubuck. De Noise Aqua heeft zijn naam gekregen door de colorway, die bestaat uit "Metallic Silver / Noise Aqua-Pure Platinum". De sneaker is voorzien van een grijze basis gecompenseerd door de Aqua-tint die is toegepast op de Swoosh en de golvende mud guards. Andere opvallende details zijn de mini-swooshes bij de teen, verouderde tongen en dito tussenzool, inlegzolen met Patta-branding en dubbele branding op de tonglabels.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar wij verwachten dat deze nieuwe versie van de Patta x Nike Air Max 1 binnen nu en twee weken zal gaan droppen. Check dus dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Patta x Nike Air Max 1 "Noise Aqua"

04
Nov 2021
Patta x Nike Air Max 1 "Noise Aqua"

Patta x Nike Air Max 1 "Noise Aqua"

DH1348-004
Alle verkooppunten