Tim
Geschreven door
Tim

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Reverse Mocha" maakt Jordan fans al een behoorlijk tijdje warm, wat na het zien van deze officiële foto's ook helemaal niet gek is. Wij verwachten dat deze release zomaar in de top 3 Jordan releases van 2022 kan eindigen - en dat zegt gezien het aantal Jordan drops van dit jaar eigenlijk alles.

De "Reverse Mocha" van Travis Scott maakt gebruik van een bekend kleurenpalet dat bestaat uit Sail, University Re en Ridgerock. In dit geval is het keert Jordan en Travis Scott het design volledig om. Wel is de sneaker uiteraard nog te herkennen aan zijn vergrote en omgekeerde Swoosh-logo, waarbij de onderkant aan één kant verscholen zit in de tussenzool. Net als de eerste release heeft de Travis Scott Jordan 1 Low een verscheidenheid aan emblemen, zoals de Cactus Jack op de hiel, Cactus Jack tekst op de tong en aan de zijkant, en een verscheidenheid aan stickers op de binnenzool.

De releasedatum staat momenteel op 21 juli 2022, mocht daar nog verandering in komen dan melden wij dat uiteraard via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Reverse Mocha"

21
Jul 2022
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Reverse Mocha"

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Reverse Mocha"

DM7866-162
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim