Voor ons is deze klassieke Adidas NMD_R1 Primeknit "Core Black" toch wel één van onze favoriete Adidas releases. De sneaker is voor veel sneakerheads herkenbaar, lopen lekker en knallen echt van je voeten zonder dit heel erg schreeuwerig te doen. We krijgen dus nóg een kans om dit pareltje in huis te halen. We werpen hier een blik op de foto's en maken ons klaar voor de releasedatum.

De tijd vliegt, het is inmiddels alweer 6 jaar geleden dat adidas de adidas NMD R1 Primeknit dropte. Goed nieuws voor iedereen die deze sneaker destijds niet heeft weten te coppen want op 10 Maart krijg je een herkansing. Zoals je op de foto's kunt zien maakt de adidas NMD R1 Primeknit OG gebruik van een zwart Primeknit-bovenwerk dat mooi in contrast is gebracht met de Royal Blueen rode accenten op de zijkant van de sneaker. Het design rust bovenop een witte Boost-tussenzool die zoals altijd zorgt voor optimaal comfort. Zwarte veters en een zwarte rubberen buitenzool maken deze klassieker af.

De releasedatum staat op Woensdag 10 Maart. Hier hebben wij de verkooppagina voor je online gezet. Check voor meer nieuws onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook.

Stephan
Geschreven door
Stephan