Jordan is niet vies van een Retro-release hier en daar, de Air Jordan 4 releases vliegen ons om de oren. Ons hoor je niet klagen, zeker niet als er in de wandelgangen verhalen gaan dat de Air Jordan 4 "Military Blue" uit 1989 misschien volgend jaar een comeback zal gaan maken.

We zagen op Instagram een post voorbij komen van @soledebrief met daarin het gerucht dat de geliefde "Military Blue" nieuw leven ingeblazen zal worden. De sneaker is nog steeds een van de meest legendarische Air Jordan 4's ooit gemaakt. Het door Tinker Hatfield ontworpen model is voorzien van een clean wit lederen basis met opvallende blauwe accenten. Creamy suède is gebruikt voor de mud guards en de kenmerkende panelen aan de zijkant zijn gemaakt van mesh.

De sneaker heeft in 2006 en 2012 al eens een comeback proberen te maken, de sneaker werd echter niet voorzien van de "Nike Air" branding op de hak - wat voor veel fans van de schoen een must is. Alles ziet er naar uit dat de Retro release van volgend jaar wel volledig in de oude stijl zal worden gehuld - inclusief Nike Air branding op de achterkant.

Een releasedatum is nog niet bekend, we raden je dan ook aan onze Facebook-pagina en onze sneaker releasekalender regelmatig te checken om op de hoogte te blijven.

Stephan
Geschreven door
Stephan