Tim
Geschreven door
Tim

We mogen gerust stellen dat de afgelopen Patta x Nike Air Max 1 releases een groot succes waren. We zagen de Air Max 1 eindelijk weer lange rijen bij Patta voor de deur en instant sell-outs online veroorzaken. Vandaag is bekend gemaakt dat Patta en Nike met nóg een colorway komen voor de iconische Air Max 1, namelijk deze Patta x Nike Air Max 1 "White". Zoals je ziet gaat het hier om een White/Grey colorway, die een stuk rustiger oogt dan de colorways die tot nu toe zijn gedropt.

Na de vier colorways die in 2021 zijn gelanceerd, zal de Patta x Nike Air Max 1 "The Waves"-serie in 2022 in een vijfde colorway worden uitgebracht. Deze versie van de Patta x Nike Air Max 1 is gekleed in hetzelfde kleurenschema als we zagen bij de one of a kind "Roman Forever" colorway, die door Nike werd gemaakt als eerbetoon aan Sabajo's (mede-oprichter van Patta) zoon die in 2021 is overleden.

Deze nieuwe release heeft een grijze mesh-basis en grijze swooshes met witte leren overlays bovenop een verouderde tussenzool en een wit/grijze rubberen buitenzool.

Op de hoogte blijven van de releasedatum? Check dan regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Patta x Nike Air Max 1 "White"

30
Aug 2022
Patta x Nike Air Max 1 "White"

Patta x Nike Air Max 1 "White"

DQ0299-100
Alle verkooppunten
Patta x Nike Air Max 1 White Foto 10
Patta x Nike Air Max 1 White Foto 15
Patta x Nike Air Max 1 White Grey Foto 2
@clint419
Tim
Geschreven door
Tim