Tim
Geschreven door
Tim

De luipaardprint blijft een schot in de roos als het gaat om de Nike Air Max 1 sneakers. Inmiddels heeft Nike al een tal van colorways uitgebracht die gebruik maken van dierlijke prints, maar de Leopard Print blijft er toch wel met kop en schouders bovenuit steken. Een aantal jaar geleden bracht Nike al een soortgelijke Air Max 1 sneaker uit die voorzien was van een Leopard Print, die dan ook binnen een aantal uur volledig uitverkocht was.

Vandaag bevestigd Nike dat de Air Max 1 een comeback gaat maken in de befaamde luipaardprint, het gaat hier om de Nike Air Max 1 '87 Wmns "Leopard Print" die vooralsnog geen releasedatum heeft.

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Leopard Print"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 '87 Wmns "Leopard Print"

Nike Air Max 1 '87 Wmns "Leopard Print"

FV6605-200
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 87 Wmns Leopard Print Foto 7

Dierlijke prints in combinatie met een mini Swoosh maken de Nike Air Max 1 '87 Wmns "Leopard Print" een musthave

We mogen deze Air Max 1 nu al gerust een klein meesterwerk noemen - niet alleen doordat de sneaker bomvol opvallende details zit, maar ook door de toepassing van verschillende materialen die zijn toegepast in lagen. De sneaker heeft een bovenwerk van gestructureerd gaas gedrapeerd in een kalme "Coconut Milk" tint. Bovenop deze basis vinden we canvas overlays in een verfijnde "Sesame" tint, wat een perfecte keuze blijkt te zijn omdat deze perfect afsteekt tegen de rest van de kleuren. Uiteraard is het de mudguard met de luipaardprint die de show steelt, samen met een mini Swoosh op de voorvoet, die er subtiel uitknalt doordat deze is toegepast op de Leopard Print.

Doordat de sneaker redelijk druk overkomt door de gedurfde print heeft Nike gekozen voor een Swoosh die is gemaakt van getrommeld leer in een donkere "Velvet Brown" kleur, waardoor deze er heerlijk uitknalt. De afrondende details zijn een sail-gekleurde tussenzool, een driekleurige rubberen buitenzool en chocoladekleurige inlegzolen en tonglabels die de look afmaken.

Vooralsnog hebben we geen releasedatum voor je, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 87 Wmns Leopard Print Foto 2
Nike Air Max 1 87 Wmns Leopard Print Foto 4
Nike Air Max 1 87 Wmns Leopard Print Foto 8
Nike Air Max 1 87 Wmns Leopard Print Foto 5
Nike Air Max 1 87 Wmns Leopard Print Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim