Ahhh, safari prints - wie is er niet gek op? De meest populaire Safari print die wij ooit hebben gezien is toch wel die is toegepast op de Nike Air Max 1 Atmos "Elephant". Safari prints staan vrijwel altijd garant voor een instant sell out, wij verwachten niets minder van dit paartje waar we vandaag een blik op gaan werpen.

De Nike Air Max 90 wordt niet zo vaak geassocieerd met de populaire Safari-print, maar krijgt met deze release toch eindelijk een beetje gerechtigheid. Diverse soorten leer zijn terug te vinden langs de mud guard, voorzien van een extreem donkere zwarte kleur. Hierdoor knalt de Safari print die boven de mud guard rondom de schoen loopt er lekker uit. Het printje is overigens ook toegepast bovenaan de wreef en op de veters.

Verder zien we zwart mesh rond de kraag, de tong en de leren toe box die is voorzien van geperforeerde gaatjes - geen zweetvoeten dus. De buitenzool is afgewerkt in black/orange, waarbij de oranje kleur ook nog is toegevoegd onderaan de veteroogjes, die hiel tag en de Air Max branding onder de kraag.

Een releasedatum is er nog niet, check dus met regelmaat onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan