Nog een paar maanden en dan zouden we in theorie wat beter weer moeten krijgen, de hoogste tijd om alvast wat summer ready sneakers in te slaan. Een sneaker die zeker in aanmerking komt is de upcoming Air Jordan 3 Retro "UNC". Na het bekijken van de foto's lijkt ons dit vrij duidelijk. Nadat de sneaker tijdens het NBA All-Star Weekend ruimschoots in de schijnwerpers heeft gestaan begon de populariteit van dit sneakertje pas echt te stijgen.

De sneakers zijn voorzien van een clean colorway, waar wij eerlijk gezegd direct bij denken - hoe gaan we deze in hemelsnaam schoon houden. De originele uitvoering uit 2018 is vrijwel geheel onaangetast gebleven, en zal weer releasen in een WHITE/VALOR BLUE-TECH GREY colorway.

Wat het meest in het oog springt zijn de "Valor Blue" accenten die zijn toegepast rond de hak van de schoen en rond de veteroogjes. Hoewel deze release niet de populaire branding op de achterkant heeft, maar in plaats daarvan het "Jordan Air Logo" zal deze release alsnog een knaller gaan worden doordat de elephant prints wel hun traditionele grijstinten hebben behouden. Deze is terug te vinden aan de onderkant van de toe box en rond de hak van de schoen. De tong tag is gestikt in een mooie blauwe kleur.

De Air Jordan 3 Retro "UNC" zal droppen op Zaterdag 7 Maart om 09:00. Check onze sneaker releasekalender voor meer updates, of bekijk de verkooppagina van deze sneaker.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur