Noem ons maar gek, maar wij vinden sneakers waarbij beide paartjes een andere kleur hebben gewoon per definitie dope. De meningen verschillen hier nogal over, maar dat je nekken zal laten draaien tijdens het rocken van dit soort paartjes is een feit. Zo ook bij deze aankomende release van de Air Jordan 5 "What The", waarvan een lange tijd nog niet zeker was of deze ook wel echt zouden gaan droppen.

De Air Jordan 5 "What The" viert het 30-jarig jubileum van de Air Jordan 5 en maakt gebruik van kleuren en details van eerdere releases, waaronder de Air Jordan 5 Tokyo, Shanghai, Raging Bull, Bel-Air en Laser. Een beetje de Air Max 1 Master onder de Jordan 5 dus. Wat direct opvalt is dat de linker- en rechterschoen compleet van elkaar verschillen. Zo heeft het rechter paartje een gele kleur, wat een ode is aan de Air Jordan 5 "Tokyo". De andere schoen is uitgevoerd in het rood - ter ere van de Air Jordan 5 "Raging Bull".

Details zijn onder meer het Japanse karakter en het borduurwerk dat we eerdere zagen bij de Air Jordan 5 "Tokyo 23" en de "Shanghai" colorways. De foto's tonen ook dat de voering een vleugje "Bel-Air" en "Laser" hebben meegekregen.

Een releasedatum is nog niet bekend, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan