Tim
Geschreven door
Tim

Born x Raised, een gerenommeerd merk uit Los Angeles, bundelde onlangs de krachten met Nike om een exclusieve samenwerking te presenteren in de vorm van een Dunk sneaker. Naast deze sneaker omvat de samenwerking ook een stijlvolle kledingcollectie met een opvallend varsity jack.

De Born x Raised x Nike SB Dunk Low heeft een bovenwerk en voering van wit premium leer, aangevuld met Deep Royal Blue nubuck overlays en een tong van mesh. De schoen rust op een witte middenzool en heeft een blauwe rubberen buitenzool voor een opvallend contrast. Opmerkelijke ontwerpelementen zijn holografische Swooshes en hiellipjes, evenals de geborduurde zin "One Block At A Time", het iconische motto van Born x Raised, dat op de voorvoet en op de tong is toegepast. Op de veters staat de aangrijpende tekst "In Loving Memory", in geperst en vergezeld op de branded veteruiteinden. Daarnaast zijn de tonglabels, hakken, binnenzool en buitenzool voorzien van 3D-tekst, wat nog meer diepte toevoegt aan het ontwerp.

Met deze samenwerking hebben Born x Raised en Nike SB een visueel fascinerende Dunk Low sneaker gemaakt, waarin premium materialen, opvallende kleurstellingen en betekenisvolle details naadloos in elkaar overgaan. De integratie van verschillende merkelementen en het oprechte eerbetoon maken deze release een must-have voor sneakerliefhebbers en fans van beide merken.

Chris Spanto Printup overleden

Waarom is de release van de Born x Raised x Nike SB Dunk Low uitgesteld?

De langverwachte release van de Born x Raised x Nike SB Dunk Low is officieel uitgesteld door Nike. Deze beslissing komt in de nasleep van het tragische overlijden van Chris "Spanto" Printup, de oprichter van het streetwearmerk uit Los Angeles. Spanto kwam deze week om het leven bij een auto-ongeluk, waardoor de release is uitgesteld.

Born x Raised deelde een verklaring op hun Instagram account, waarin ze hun fans informeerden over het onfortuinlijke incident. Spanto was op 25 juni betrokken bij een auto-ongeluk en bezweek aan zijn verwondingen op 28 juni om 7:56 uur plaatselijke tijd in Albuquerque, New Mexico. Hij werd 42 jaar oud.

"Hij laat zijn vrouw Anna en drie kinderen, Marilyn, Carter en David, een zus, drie broers, zijn moeder, stiefmoeder en stiefvader, zijn geliefde grootouders, zijn familie bij Born x Raised, de stad Los Angeles waar hij van hield en voor opkwam en een uitgebreid netwerk van echte vrienden achter."

Op dit moment is er nog geen nieuwe datum bekend gemaakt voor de lancering. Blijf op de hoogte voor verdere updates over deze kwestie via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Born x Raised x Nike SB Dunk Low

28
Sep 2023
Coming soon
Born x Raised x Nike SB Dunk Low

Born x Raised x Nike SB Dunk Low

FN7819-400
Alle verkooppunten
Born x Raised x Nike SB Dunk Low Foto 7
Born x Raised x Nike SB Dunk Low Foto 8
Born x Raised x Nike SB Dunk Low Foto 9
Born x Raised x Nike SB Dunk Low Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim