De release van de Parra x Nike SB Dunk Low is al maanden in de maak. Zo hebben wij het maanden lang moeten doen met slechte foto's, mockups en teasers. Vandaag zijn dan eindelijk de officiële foto's van het paartje gedropt. Ook hebben wij eindelijk zicht op de releasedatum van deze nieuwe collab.

De Nederlandse Piet Parra flikt het weer

Parra x Nike SB Dunk Low Foto 9
Parra x Nike SB Dunk Low Foto 8

Het lijkt er toch sterk op dat alles dat Piet Parra in zijn handen krijgt in goud weet om te toveren, zo ook weer met deze aanstaande Parra x Nike SB Dunk Low. De releasedatum voor de Parra x Nike SB Dunk Low staat op Zaterdag 31 Juli - een datum die inmiddels ook bevestigd is door Nike zelf.

De bovenkant van de sneaker is weer voorzien van de kenmerkende levendige grafische illustraties van de Nederlandse kunstenaar Piet Parra, terwijl een contrasterende sail-gekleurde basis en zwarte Swooshes een complementaire touch toevoegen aan dit kunstwerkje. Tot slot ronden co-branded hiellipjes, een witte tussenzool en gomrubberen buitenzolen het design af.

De releasedatum staat dus op Zaterdag 31 Juli. Deze release zal naar alle waarschijnlijkheid droppen in de vorm van een loting, waardoor de kans niet heel groot is dat je er eentje zult kunnen scoren. Check dus regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor het actuele nieuws rondom deze release.

Parra x Nike SB Dunk Low Verkooppunten

Jul
29
Parra x Nike SB Dunk Low

Parra x Nike SB Dunk Low

DH7695-600
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur