Tim
Geschreven door
Tim

In de wereld van sneakers, waar trends komen en gaan als windvlagen, is er één model dat de eb en vloed van de mode de afgelopen jaren moeiteloos heeft weten te trotseren: de Air Jordan 1.

Jordan heeft er met de release van het model voor gezorgd dat er een legende werd geboren op het basketbalveld. De sneaker is zijn nederige begin inmiddels ontstegen en is vandaag de dag een blijvend symbool geworden van stijl, rebellie en authenticiteit.

Op dit moment moeten we er nog niet aan denken, maar over een ruime maand staat de herfst alweer voor de deur. Jordan is zich al druk aan het voorbereiden op het winderige en natte seizoen met colorways die hier perfect bij passen. Zo ook deze Air Jordan 1 High OG "Palomino" die inmiddels een releasedatum heeft. De sneaker dropt op zaterdag 2 september.

Air Jordan 1 High OG Palomino Foto 6
Air Jordan 1 High OG Palomino Foto 7

Zet je wekker op zaterdag 2 september, want deze Air Jordan 1 High OG "Palomino" zal hard gaan

De Air Jordan 1 High OG "Palomino" is een gloednieuwe colorway die deel uitmaakt van de Jordan collectie voor de herfst van 2023.

Als wij aan de herfst denken, dan zien we absoluut een match met de kleuren die deze sneaker rockt. De Jordan 1 gaat gekleed in een Black, Metallic Gold, Palomino en Sail kleurstelling. Deze Air Jordan 1 heeft een zwarte leren basis met bruine suède overlays en een Metallic Gold nylon tong. Een zwarte binnenvoering bovenop een Sail tussenzool en een bruine rubberen buitenzool maken het ontwerp af.

De schoen zal op zaterdag 2 september verkrijgbaar zijn in, naar alle waarschijnlijkheid herenmaten én maten voor de kleintjes.

Air Jordan 1 High OG Palomino Foto 4

Air Jordan 1 High OG "Palomino"

02
Sep 2023
Air Jordan 1 Retro High OG "Palomino"

Air Jordan 1 Retro High OG "Palomino"

DZ5485-020
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 High OG Palomino Foto 2
Air Jordan 1 High OG Palomino Foto 3
Air Jordan 1 High OG Palomino Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim