De officiële foto's van deze Air Jordan 1 High OG WMNS "Seafoam" gingen al een poosje rond, het enige dat nog ontbrak was een releasedatum en ook die is inmiddels bekend! Donderdag 12 Augustus om 09:00 heb jij de kans om een paartje te scoren. Gezien het aantal positieve reacties dat wij op deze schoen hebben gekregen zal het nog een aardige klus gaan worden om een paartje te scoren!

Air Jordan 1 High OG WMNS "Seafoam"

Air Jordan 1 High OG WMNS Seafoam Foto 10
Air Jordan 1 High OG WMNS Seafoam Foto 12

De Air Jordan 1 High OG WMNS Seafoam maakt deel uit van de lente/zomer 2021-collectie van Jordan en is voorzien van een Seafoam/Healing Orange/White colorway. Volgens het laatste nieuws is de de colorway van de sneaker geïnspireerd door de rustgevende kleuren van salie. Dit wordt uitgevoerd door de sneaker een bovenwerk van wit glad leer te geven dat contrasteert met de lichte tint groen die op de overlays en Swooshes is gebruikt. Het tweekleurige motief wordt onderbroken door Healing Orange dat op de tweekleurige veters is gebruikt, wat toevallig een knipoog is naar het touwtje dat wordt gebruikt om salie te bundelen. Een witte tussenzool en een groene rubberen buitenzool ronden de belangrijkste kenmerken van de sneaker af.

De releasedatum staat op Donderdag 12 Augustus, check dus regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Air Jordan 1 High OG WMNS "Seafoam" Verkooppunten

Aug
12
Air Jordan 1 Retro High OG WMNS "Seafoam"

Air Jordan 1 Retro High OG WMNS "Seafoam"

CD0461-002
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur