Ohhh, wat een sneaker! Net na de release van de Nike Air Max 1 Premium "Limeade" komt Nike binnenkort met nóg een sneaker die zeker niet mag ontbreken in je collectie: de Nike Air Max 1 Powerwall "Pink Lemonade".

De Nike Air Max 1 Powerwall Pink Lemonade heeft een voorlopige releasedatum gekregen. Dit is de derde colorway binnen de Nike Air Max 1 Powerwall-collectie, die zich aansluit bij de Yellow Lemonade en de Limeade paartjes.

Tot op heden zijn er geen officiële foto's van de Pink Lemonade gedropt, maar de jongens van py_rates zitten er qua mock ups haast nooit naast. Zo zien we dus hoe de sneaker er ongeveer uit gaat komen te zien. De schoen gaat gekleed in een Atmosphere/True White colorway met dezelfde Air pop-art-stijl rondom de zijkanten van de schoen. Qua materiaal maakt het paartje gebruik van een mix van mesh, suède en leer bovenop een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.

De voorlopige releasedatum staat op 4 November van dit jaar, maar niets is zeker. Check daarom ook regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan