Tim
Geschreven door
Tim

Een poos geleden maakte we bekend dat de deze Air Max 1 sneaker van Nike zou gaan droppen in kleinere maten voor kids. Wat nu blijkt is dat de Nike Air Max 1 "The Bay" hoogstwaarschijnlijk toch uit zal gaan komen in grotere maten, goed nieuws dus. De door Tinker Hatfield ontworpen Air Max 1 is niet alleen in Nederland één van de populairste sneakers van Nike, maar ook in de Verenigde Staten is de schoen nog altijd in trek. In dit geval brengt Nike de sneaker uit als knipoog naar de westkust van de VS, wat nike ook wel de "Nike Coast" noemt.

De Nike Air Max 1 is gemaakt van een mix van materialen, waaronder glad en getrommeld leer, canvas, suède en zelfs pluche bont dat over de wreef en de tong is toegepast. Het meerendeel van de schoen is wit, waardoor de rode gevederde Swooshes aan de ene kant er lekker uitknallen. Aan de andere kant zien we een witte Swoosh met een exotische print. Dit alles rust bovenop een heerlijke Gum rubberen buitenzool. Speciale op Californië geïnspireerde inlegzolen in combinatie met "The Bay" merklabels op de tong en "Nike Coast" hangers maken het ontwerp af.

De voorlopige releasedatum staat op woensdag 7 juni. Mocht daar nog iets aan veranderen, dan melden we ons via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 "The Bay"

07
Jun 2023
Coming soon
Nike Air Max 1 "The Bay"

Nike Air Max 1 "The Bay"

FJ4451-100
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 The Bay Foto 7
Nike Air Max 1 The Bay Foto 9
Nike Air Max 1 The Bay Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim