Tim
Geschreven door
Tim

De Air Jordan 8 is een poosje uit beeld geweest, maar zal op 24 Maart een comeback maken in de vorm van deze Rui Hachimura x Air Jordan 8. De sneaker is de eerste collab tussen Rui Hachimura, de Japanse professionele basketbalspeler die uitkomt voor de Washington Wizards in de NBA. Wij blikken vooruit op deze release, door de officiële foto's te bekijken.

Rui Hachimura en Jordan gaan hun eerste sneaker collab aan en gebruiken de Air Jordan 8 als canvas

Rui Hachimura x Air Jordan 8 Foto 12
Rui Hachimura x Air Jordan 8 Foto 8

Ondanks het feit dat Rui Hachimura aardig wat pech heeft gehad met blessures en daardoor niet altijd in actie kon komen, ziet Jordan iets speciaals in hem, zó speciaal dat hij zijn eigen PE-retro release krijgt (Player Exclusive) in de vorm van deze Air Jordan 8 x Rui Hachimura.

Deze nieuwe colorway van de Air Jordan 8 is bedekt met aardetinten en heeft een officiële colorway van Twine/Gym Red-Black-Sesame. De sneaker heeft een bovenwerk van ton-sur-ton suède met overlays van touw en zwarte en rode accenten op de tong, voering en buitenzool. Rui's persoonlijke logo is toegepast op de tongen, De sneaker zal worden geleverd in een speciale doos samen met een poster.

Rui Hachimura x Air Jordan 8

24
Mar 2022
Rui Hachimura x Air Jordan 8 Retro SE

Rui Hachimura x Air Jordan 8 Retro SE

DO2496-700
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim