Nike en Sacai gaan de samenwerking weer aan, ze komen eind deze maand met twee nieuwe colorways voor de Sacai x Nike VaporWaffle. Het gaat in totaal om vier nieuwe colorways, waarvan de eerste twee op 29 April zullen gaan droppen. Een releasedatum voor de andere twee (White en Black) zijn op het moment van schrijven nog niet bekend. De twee colorways waar wij vandaag een blik op gaan werpen zijn de Sacai x Nike VaporWaffle "Dark Iris" en de Sacai x Nike VaporWaffle "Sesame" die op 27 April op de site van Sacai worden verloot in de vorm van een raffle en twee dagen later via andere verkooppunten beschikbaar zullen zijn.

Sacai x Nike Vapor Waffle Sesame foto 1
Sacai x Nike Vapor Waffle Sesame foto 2

Sacai x Nike VaporWaffle "Sesame"

Deze Sesame uitvoering van de Sacai x Nike VaporWaffle is voorzien van een Sesame / Blue Void-White colorway en zal droppen op 29 April. Het model is in principe een combinatie van diverse elementen die zijn geleend van zowel de Nike Pegasus als de Nike VaporFly. Het model bevat ook weer dubbele details op de swooshes, veters, tongen en is voorzien van dikkere tussenzolen.

Releasedatum Sacai x Nike VaporWaffle "Sesame"

Sacai x Nike Vapor Waffle Dark Iris foto 1
Sacai x Nike Vapor Waffle Dark Iris foto 2

Sacai x Nike VaporWaffle "Dark Iris"

Naast het sesame paartje zal op de 29e van April ook deze Sacai x Nike VaporWaffle "Dark Iris" gaan droppen. Qua colorway is dit een perfecte tegenhanger, dus mocht je niet zoveel hebben met lichte paartjes, dan is deze Dark Iris misschien wel wat voor jou. Het model heeft donkere en lichte tinten paars over de hele breedte en wordt onderbroken door oranje op de swooshes en hiellipjes, terwijl de dikke tooling is gedrapeerd in White en Sail.

Releasedatum Sacai x Nike VaporWaffle "Dark Iris"

  • Releasedatum: Donderdag 29 April, 09:00
  • Stijlcode: DD1875-500
  • Colorway: Dark Iris/Campfire Orange-White
  • Verkoopprijs: € 179,95
  • Verkooppunten: Bekijk hier alvast de verkooppagina
Sacai x Nike Vapor Waffle White
Sacai x Nike Vapor Waffle Black

Twee extra Sacai x Nike VaporWaffle colorways

De officiële foto's en een releasedatum voor deze twee colorways zijn er nog niet, wel is zeker dat deze ook dit jaar zullen gaan droppen. Het gaat om een paartje dat is voorzien van een witte colorway onder de volledige naam White/Sail-Sail en een zwart paartje dat gebruik maakt van een Black/Off-Noir-Off-Noir kleurstelling.

We houden je natuurlijk op de hoogte van een eventuele releasedatum via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur