Dat de Nike Dunk al een poosje on fire is zal niemand zijn ontgaan. De ene na de andere Dunk dropt via de Nike kalender en via verschillende raffles. De tijden dat je nog makkelijk een dunkje kon scoren lijken voorbij. Bij de release van de Sean Cliver x Nike SB Dunk Low die in een full family size run zal gaan droppen zal dat niet veel anders gaan.

Naar verluidt zal deze release op 18 December gaan droppen. De officiële foto's zijn binnen, wat vaak betekend dat de releasedatum niet ver meer uit zicht is. Lets take a look!

In navolging van de StrangeLove Skateboards x Nike SB Dunk Low collab bundelt StrangeLove-oprichter en artiest Sean Cliver opnieuw de krachten met Nike SB voor een nieuwe samenwerking dat de Nike SB Dunk Low als canvas gebruikt. De Sean Cliver x Nike SB Dunk Low heeft een bovenwerk van wit leer dat bedekt is met lichtblauwe suède overlays. Het model is voorzien van metallic gold swooshes, hiellogo's en tussenzoolstiksels. Cliver's artistieke expressie op de inlegzolen en doorschijnende gespikkelde buitenzolen maken de look af.

De releasedatum staat vooralsnog op 18 December, maar helaas is niets nog zeker. Check daarom regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.


Stephan
Geschreven door
Stephan