Sean Wotherspoon is geen onbekende als het gaat om collabs met sneaker merken. Zo bracht Wotherspoon in 2018 één van de meest gewilde Air Max 1 sneakers ooit uit; de Nike Air Max 1/97 "Sean Wotherspoon". Na dit groot succes is Sean ook met concurrent Adidas in zee gegaan en brachten zij samen in Augstus van 2020 de Sean Wotherspoon x Adidas Superstar AEC SuperEarth uit. Op 16 Maart is het tijd voor het volgende hoofdstuk tussen Adidas en Sean in de vorm van deze Sean Wotherspoon x adidas ZX 8000 "Super Earth".

Deze nieuwste samenwerking tussen Sean Wotherspoon en adidas geeft de adidas ZX 8000 een complete make-over, volledig in Wotherspoon-stijl. Deze adidas ZX 8000, naar verluidt onderdeel van de A-ZX-campagne van adidas Originals, zal dezelfde 'Super Earth'-branding op de hielen hebben die we ook zagen op zijn Superstar-collab. Er is in dit geval gekozen voor mismatched motief, wat betekend dat de linker en rechter schoen van elkaar verschillen. Details op de sneaker omvatten diverse knallende kleuren, verschillende soorten patronen, texturen, materialen en is afgewerkt met het nodige borduurwerk. Andere opvallende kenmerken zijn onder meer de 'SUPER EARTH'-branding op de tong, de rode geborduurde bloem op de linkerteen, de geruite overlays op de teen en zijpanelen, de geborduurde Trefoil-branding op de zijkant, de felgroene veters en de bruine canvas overlays. Er zijn teveel details toegepast om op te noemen, het beste kun je dus gewoon even de foto's checken!

SEAN WOTHERSPOON X ADIDAS ZX 8000 SUPER EARTH FOTO 4

Verkooppunten

De Sean Wotherspoon x adidas ZX 8000 "Super Earth" dropt op Vrijdag 16 April via diverse verkooppunten. Wij hebben uiteraard een overzicht voor je gemaakt.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur