Tim
Geschreven door
Tim

Wie kent de serie Stranger Things onderhand niet? Het is inmiddels één van de best bekeken series op Netflix. Stranger Things speelt zich af in het fictieve landelijke stadje Hawkins in Indiana, in de jaren tachtig. Het nabijgelegen Hawkins National Laboratory doet ogenschijnlijk wetenschappelijk onderzoek voor het Amerikaanse ministerie van Energie, maar doet in het geheim experimenten met het paranormale en bovennatuurlijke, inclusief experimenten waarbij menselijke proefpersonen betrokken zijn. Per ongeluk hebben ze een portaal gecreëerd naar een alternatieve dimensie, "the Upside Down". De invloed van de Upside Down begint de onwetende inwoners van Hawkins op rampzalige wijze te beïnvloeden.

Nadat Nike een tijd geleden het goede voorbeeld gaf met hun Stranger Things collab, is het dit keer de beurt aan Vans.

De Stranger Things x Vans Sneakers Collection omvat 5 Vans Sneaker modellen

Het aanbod sneakers wordt geleid door een Sk8-Hi met een suède bovenwerk, Vine-prints met een hoge dichtheid en een reflecterende Demogorgon-zeefdruk en kristallen buitenzool, "doorgekauwd" door de scherpe tanden van een spooky wezen uit the Upside Down.

De Hellfire Club Style 36 is alleen voor leden van de club, met een bovenwerk van zwart en rood all-over canvas met craquelé print en verfraaid met schedels, bijlen en werpsterren helemaal in Dungeons & Dragons stijl, over een verweerde en gekrabbelde buitenzool. Surfer Boy Pizza verschijnt op de Vans Authentic in contrasterend zwart-wit en rood-wit in een checkerboard stijl, versierd met doodles van pizza's en cartoons. Zowel de Era als de Slip-On zijn versierd met een vurige versie van het Stranger Things-logo.

De voorlopige releasedatum staat op 26 Augustus. Wij houden je op de hoogte van verkooppunten via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim