Tim
Geschreven door
Tim

Liefhebbers van het merk Supreme kunnen Donderdag 3 Maart weer hun lol op, want dan droppen er drie Nike Dunk sneakers onder de collab die de naam "By Any Means" heeft meegekregen. Het gaat om drie paartjes Supreme x Nike SB Dunk High "By Any Means", in de kleuren "Navy/Red", "Green/Yellow" en "Black/White".

De Supreme x Nike SB Dunk High "By Any Means" zal lastig worden om te scoren

Supreme x Nike SB Dunk High By Any Means collectie foto 2
Supreme x Nike SB Dunk High By Any Means Green Foto 1

Supreme drops staan er om bekend dat ze zeer lastig zijn om te scoren, zeker bij hyped releases als deze. De sneaker dropt op Donderdag 3 Maart om 12:00 op de website van supreme. Wij raden je aan alvast een account aan te maken en je betaalmethode bij de hand te houden, want deze release zal binnen een minuut uitverkocht zijn. Daarna heb je uiteraard nog de mogelijkheid om een paartje te scoren op een site als StockX maar daar zul je minimaal 100 euro boven de retail gaan betalen. Oke. genoeg pessimisme. Laten we de sneakers eens onder de loep nemen.

Supreme en Nike SB gaan opnieuw de samenwerking aan om een speciale Dunk High-collectie uit te brengen die verwijst naar de 'By Any Means'-collectie van het New Yorkse streetwear-merk dat in 2008 werd uitgebracht.

De zin By Any Means is over de hiel geschreven, samen met "NY" en een rode mini Swoosh. De Supreme x Nike SB Dunk High "By Any Means" wordt uitgebracht in drie kleuropties: "Navy/Red", "Green/Yellow" en "Black/White. De sneakers hebben een tweekleurige leren basis met witte tussenzool en gekleurde rubberen buitenzolen. Andere details zijn onder meer "No ❤️" op de voorvoet, "SUP"-branding op de tongen, "Supreme Team"-borduurwerk op de enkel, "World Famous"-branding op de veteruiteinden en co-branded rode inlegzolen.

Supreme x Nike SB Dunk High "By Any Means"

03
Mar 2022
Supreme x Nike Dunk High SB By Any Means "Black"

Supreme x Nike Dunk High SB By Any Means "Black"

DN3741-002
Alle verkooppunten
03
Mar 2022
Supreme x Nike Dunk High SB By Any Means "Green"

Supreme x Nike Dunk High SB By Any Means "Green"

DN3741-700
Alle verkooppunten
03
Mar 2022
Supreme x Nike Dunk High SB By Any Means "Navy"

Supreme x Nike Dunk High SB By Any Means "Navy"

DN3741-600
Alle verkooppunten