Tim
Geschreven door
Tim

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Reverse Mocha" moet nog uitkomen (21-07-2022), of Jordan heeft de volgende dikke release al klaar staan. Als wij de betrouwbare geruchten moeten geloven gaat deze Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Black Phantom" Donderdag 15 December droppen - hoe bedoel je perfect cadeau voor de Kerst?

Deze Travis Scott x Air Jordan 1 Low gaat gekleed in een Black en Phantom kleurenschema. Tot op heden zijn er nog geen oficiële foto's opgedoken, maar je kunt verwachten dat deze Air Jordan 1 Low de bekende oversized Swoosh aan de zijkant heeft, terwijl een gewone Swoosh de andere zijkant siert. Kenmerkende Travis Scott-details ontbreken ook niet, zo zien we het "Cactus Jack"-logo op de tong, op het zijpaneel en op de inlegzolen. De achterkant van de rechter schoen is voorzien van Air Jordan Wings en aan de linkerkant Scott's grof getekende gezicht.

Mocht er nog iets veranderen aan de releasedatum, dan hoor je dit direct van ons via de releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Black Phantom"

15
Dec 2022
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Black Phantom"

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Black Phantom"

DM7866-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim