Naarmate de dagen verstrijken krijgen we een steeds beter beeld over hoe de Travis Scott x Fragment x Air Jordan 1 High OG er uit zal komen te zien. Vandaag werpen we een blik op de beste foto's die tot nu toe zijn gedropt, voor wat misschien wel dé release van dit jaar zal gaan worden.

Deze Jordan 1 collab tussen de drie partijen is voorzien van een bovenwerk van zacht leer dat is uitgevoerd in een wit, legerblauw en zwarte colorway. Eyecatchers van deze sneaker zijn zijn onder meer de welbekende omgekeerde zwarte Swooshes die zijn geplaatst op de witte leren zijpanelen. Verder zien we Military Blue details op de toe box, enkel en hiel, Cactus Jack en Fragment Design-tags op de tongen, de Cactus Jack smiley en de bliksemschicht van fragment geborduurd op de hielen, een Sail tussenzool en een Royal Blue rubberen buitenzool.

Volgens zsneakerheadz zal deze samenwerking ergens in de herfst van 2021 uitkomen, maar niets is nog zeker. Check dan ook regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook.

foto's: spicychickenwings

Stephan
Geschreven door
Stephan