Voordat je nu als een dolle door de kamer begint te rennen omdat je jezelf en je kleine deze Travis Scott x Nike Air Max 270 React "Cactus Trails" al ziet rocken willen we je eerst even wijzen op het feit dat de kans dat je dit paartje voor jezelf én voor je kleine gaat scoren erg gering is. De vorige collabs van Travis Scott en Nike vlogen namelijk de toonbank over, sterker nog - veel paartjes hebben de toonbank niet eens gehaald. Ok, genoeg pessimisme - laten we positief blijven. Er bestaat natuurlijk altijd een kans, laten we ons daar maar aan vasthouden.

Vrijdag is het zover, toch wel dé release van de maand Mei naast de Ben & Jerry's x Nike Dunk Low SB "Chunky Dunky"; de Travis Scott x Nike Air Max 270 React "Cactus Trails". Wij gingen er eerst vanuit dat het paartje alleen in de grotere maten zou gaan droppen, maar inmiddels zien we aan de verkooppagina bij Nike dat zowel de kleuters als de peuters niet overgeslagen zijn.. hoe vet!

De Travis Scott x Nike Air Max 270 React "Cactus Trails" is de meest recente samenwerking tussen Nike en de welbekende rapper uit Houston. Het paartje maakt gebruik van een Light Cream/Starfish/Dark Hazel colorway, voorzien van opvallende details zoals Travis Scott-branding op de pull tabs aan de hiel en inlegzolen. Het bovenwerk van de schoen heeft een constructie die bestaat uit diverse materialen als suède, leer en mesh voorzien van golvende overlays. Volgens Nike is het design volledig te danken aan Travis zelf en zijn voorkeur voor een vintage stijl look.

Zoals gezegd zal dit parteltje aanstaande Vrijdag, 29 Mei om 09:00 droppen - naar verwachting in de vorm van een loting. We hebben alle verkooppunten voor je op een rij gezet, echter zal meerendeel van de shops deze schoen verkopen in de vorm van een raffle.. schrijf je dus snel in!

Travis Scott x Nike Air Max 270 React Cactus Trails

Travis Scott x Nike Air Max 270 React Cactus Trails

Releasedatum: Vrijdag 29 Mei, 09:00 AM.
Colorway: LIGHT CREAM/DARK HAZEL-MICA GREEN-STARFISH
Stijlcode: CT2864-200
Verkoopprijs: €159,95
Verkooppunten: bekijk hier alle verkooppunten

foto's: gc911

Stephan
Geschreven door
Stephan