In 2017 werkte UNDEFEATED en Nike al samen aan een collab met de Nike Air Max 97 als hoofdrolspeler, wat achteraf overigens een groot succes genoemd mag worden - zeker over de grens. Later dit jaar zullen er maar liefst drie nieuwe colorways gaan droppen voor de UNDEFEATED x Nike Air Max 97.

We moeten het voorlopig nog even doen met 'gelekte' afbeeldingen van @pyleaks, die naar aanleiding van de beschikbare colorway informatie zijn vormgegeven. De drie colorways in kwestie zijn: “Sail/White-Aero Blue-Midwest Gold,” “Black/Volt-Militia Green-White” en “Militia Green/Black-Orange Blaze-White.”

Qua design verschilt deze nieuwe collab niet veel met de collab uit 2017, zo zien we de UNDEFEATED branding weer terug op de piping van de schoen, die langs de volledige zijkant en de toe box loopt.

Een definitieve releasedatum is helaas nog niet bekend, het is dus voorlopig afwachten op de officiële afbeeldingen en de releasedatum van deze vette collab. Tot die tijd adviseren wij je regelmatig onze sneaker releasekalender in de gaten te houden!

Stephan
Geschreven door
Stephan