Tim
Geschreven door
Tim

Liefhebbers van de Nike Air Max 1 hebben de laatste tijd niets om over te klagen, althans - als je ook daadwerkelijk een paartje Patta's hebt weten te scoren. De één na de andere Patta x Nike Air Max 1 zien we de laatste tijd releasen. Op Vrijdag 15 Oktober dropte de Patta x Nike Air Max 1 "Monarch" en op Donderdag 4 November de Patta x Nike Air Max 1 "Noise Aqua". Nike dropt overmorgen (Woensdag 24 November) ook nog een paartje, die al op de Patta.nl website is gedropt, namelijk de Patta x Nike Air Max 1 "Rush Maroon".

Alsof al de bovenstaande releases nog niet genoeg is, blikken wij alvast vooruit op de vierde Patta x Nike Air Max 1 sneaker binnen The Wave-collectie, namelijk deze recent aangekondigde Patta x Nike Air Max 1 "Black".

De Patta x Nike Air Max 1 "Black" is voorzien van heerlijke vintage vibes

De eerste foto's van de Patta x Nike Air Max 1 "Black" zijn in de pocket, wij blikken alvast vooruit op de release van deze nieuwe Patta x Nike Air Max 1 in een geheel nieuwe zwarte coloroway. Deze nieuwe versie van de golvende AM1 is voorzien van een grijze mesh-basis die mooi in contrast is gebracht met zwarte overlays, waaronder de golvende overlays die rondom de sneaker lopen. Andere eye catchers zijn de zwarte veters, witte leren swooshes op de zijpanelen en een geborduurde witte mini swoosh aan de zijkant van de toe box. Een verouderde vintage tussenzool en een zwart/witte buitenzool ronden de belangrijkste details van deze colorway af.

Tot nu toe hebben wij alleen nog de foto's - zodra de releasedatum bekend is maken wij dat uiteraard bekend op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Patta x Nike Air Max 1 "Black" Verkooppagina

10
Dec 2021
Patta x Nike Air Max 1 "Black"

Patta x Nike Air Max 1 "Black"

DQ0299-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim