Het was even wachten voor de mensen met een voorkeur voor rode sneakers, maar ook de Yeezy zal binnenkort in een volledig rode colorway droppen. Het model dat gekozen is voor de primeur zal niet iedereen kunnen bekoren, maar we moeten ergens beginnen.

Adidas past de All Red colorway toe op misschien wel één van de meest provocerende sneakers van het moment, de Yeezy Foam Runner. Door het opvallende uiterlijk worden de vergelijkingen met crocs nu al gemaakt. Het model is gemaakt van gerecycled alg, waardoor het milieu weer een deel bespaard kan worden.

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Yeezy Mafia vind de release plaats in Oktober 2021. De colorway van de sneaker heeft inmiddels de naam "Vermilion" gekregen en maakt gebruik van een All Red kleurencombinatie die weinig tot de verbeelding overlaat. Ondanks dat velen hadden verwacht dat de volledig rode look (normaliter de 'Red October'-colorway genoemd) toegepast zou gaan worden op een iets gangbaarder mode, zal ook deze release absoluut kunnen gaan genieten van populariteit door zijn gewaagde uiterlijk en het feit dat vrijwel iedereen over deze sneaker heenvalt.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Yeezy Foam Runner Vermiliion foto 3
Yeezy Foam Runner Vermiliion foto 2
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur