Tim
Geschreven door
Tim

De CMFT 2 versie van de Air Jordan 1 (CMFT staat voor "Comfort") verschilt van de standaard Air Jordan 1 sneaker op het gebied van ontwerpelementen en comfortfuncties. Zo is de CMFT versie door Jordan speciaal ontworpen om meer comfort te bieden. De sneaker is voorzien van extra vulling, verbeterde demping en een aangepaste sockliner om een comfortabeler gevoel te bieden in vergelijking met de gewone Air Jordan 1.

Hoewel de CMFT versie gericht is op een beter comfort, behoudt hij nog steeds de algemene esthetiek van het ontwerp van de Air Jordan 1. Het iconische Jordan Wings logo is nog steeds van de partij, net als het Swoosh logo aan de zijkanten en andere kenmerkende ontwerpelementen die je gewend bent. Wat nog mooier is, is dat op 13 juli deze hele frisse Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2 "Citron Tint" zal gaan droppen!

Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2 Citron Tint Foto 7
Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2 Citron Tint Foto 8

Extra comfort en een "Citron Tint" colorway maken deze Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2 een zomerse knaller

Deze zomerse versie van de Air Jordan 1 Zoom CMFT 2 is uitgevoerd in de kleuren Citron Tint, Dynamic Yellow, Muslin, Sky J Teal en Guava Ice. Qua materialen zit het meer dan goed, want de schoen is gemaakt van een mix van zacht suède en mesh materialen met de kenmerkende Swooshes aan de zijkanten en "Zoom Air" branding op de tong. Ook is er gekozen voor de nieuwe Formula 23 schuimdemping aan de onderkant die het ontwerp comfortabel afmaakt.

De sneaker dropt op donderdag 13 juli via diverse verkooppunten.

Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2 Citron Tint Foto 4

Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2 "Citron Tint"

13
Jul 2023
Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2 "Citron Tint"

Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2 "Citron Tint"

DV1305-800
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2 Citron Tint Foto 3
Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2 Citron Tint Foto 5
Air Jordan 1 High Zoom CMFT 2 Citron Tint Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim