Tim
Geschreven door
Tim

Je hebt Nike Dunk GR's (General Releases) en je hebt Nike Dunk releases zoals deze Polaroid x Nike SB Dunk Low. Dit prachtige paartje is overduidelijk een collab tussen Nike en het Amerikaanse Polaroid Corporation, dat gespecialiseerd is in fotografie en optische filters. Wie het bedrijfslogo van het bedrijf kent herkent direct de kleuren op deze collab, deze zijn namelijk op een aantal plekken heel vet toegepast. Wij blikken vooruit op de release die al bijna voor de deur staat.

Nike en Polaroid komen met een Picture Perfect Nike Dunk Low sneaker

Polaroid x Nike SB Dunk Low Foto 8
Polaroid x Nike SB Dunk Low Foto 9

Het Polaroid Spectrum, dat bestaat uit heldere blauwe, gele, oranje en rode tinten, is prominent aanwezig op de zijkant van deze Polaroid x Nike SB Dunk Low, gerangschikt in de vorm van vier overlappende Swooshes. De Polaroid x Nike SB Dunk Low is een eerbetoon aan het iconische film- en camerabedrijf. De sneaker maakt gebruik van een gewaagd, maar ingetogen design. De sneaker is voorzien van een bovenwerk van zwart leer en nubuck met als hoogtepunt de Rainbow Swooshes als eerbetoon aan het Polaroid-logo. Afwerkende details bestaan uit witte branding op de tongen, witte hakken en een witte rubberen zool, gevolgd door co-branded lace tips en multicolored inlegzolen die het ontwerp afronden.

De sneaker dropt op Dinsdag 5 April, om 09:00. Wees er op tijd bij, want deze is binnen enkele seconden compleet uitverkocht.

Polaroid x Nike SB Dunk Low

07
Apr 2022
Polaroid x Nike SB Dunk Low

Polaroid x Nike SB Dunk Low

DH7722-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim