De’Aaron Fox krijgt zijn eigen Nike Air Max 1 "Swipa"

De’Aaron Fox krijgt zijn eigen Nike Air Max 1 "Swipa"

Wij horen je al denken, Aaron wie? Fox is in de Verenigde Staten een veelbelovende basketballer die uitkomt voor de Sacramento Kings. In de US is hij niet alleen bekend voor zijn skills on court, maar ook door zijn uitgesproken outfits waarmee hij vaak gespot wordt. Reden genoeg voor Nike om hem zijn eigen Air Max 1-release te geven.

Deze release doet misschien nog het meest denken aan de "What The" -stijl, waarbij elke schoen gebruik maakt van een andere colorway. In dit geval maakt de linker sneaker gebruik van een burgundy mud guard en een ultra light blue toebox. De linker sneaker combineert een aardachtige oranje toebox met een aqua blue mud guard - haast ACG-achtig. Hoewel de accenten anders zijn, maken beide schoenen wél gebruik van zwart suède op het bovenste gedeelte rond de kraag, een tan-kleurige tong en twee verschillende flitsende Swooshes: blauw op de ene kant, roze op de andere kant. 

Wiskundige notities zijn terug te vinden op de binnenzool - een knipoog naar Fox's leraar algebra op de middelbare school. Zijn nummer 5 is terug te vinden op de tong en zijn bijnaam "Swipa" is op de hiel geborduurd. Een clean witte tussenzool en zwarte buitenzool maken de look af. 

De releasedatum in de Verenigde Staten staat op 31 Mei, we houden jullie op onze sneaker releasekalender op de hoogte van een mogelijke EU-releasedatum!