Deel 1 van de Nike Air Max 90 Mixtape is onderweg

Deel 1 van de Nike Air Max 90 Mixtape is onderweg

Een mixtape; vroegâh ging dat nog gewoon op een cassettebandje. Nike haalt inspiratie uit deze goede oude tijden in de vorm van deze Air Max 90 Mixtape "Side A" - verwijzend naar het klassieke cassettebandje dat uiteraard ook nog een Side B had.

De Nike Air Max 90 Premium "Mixtape" is een nieuwe versie van de iconische Air Max 90 die in twee versies zal droppen: "Side A" (waar we in deze post een blik op werpen) en een "Side B" die uitgevoerd zal worden in het zwart. Dit specifieke paartje pronkt met een zuivere kleuren mix van White, Lemon Frost en Light Bone. Ook is de sneaker voorzien van een mix van materialen waaronder struisvogelleer op de Swoosh, moonsurface aan de zijkant en een vintage Nike tong tag. Andere details bestaan uit zichtbare stiksels op de hiel, inlegzolen van kurk en tong tags met de tekst "Side A", de stijlcode en andere leuke retro details. Op de onderkant van de schoen is ook nog een old skool tracklist terug te vinden, al met al genoeg details dus!

De releasedatum is nog even afwachten, wij krijgen de datum 15 Juni en 20 Juni door. Voorlopig houden wij die van 20 Juni even aan. Check regelmatig onze sneaker releasekalender of de verkooppagina van deze sneaker

Nike Air Max 90 Premium "Mixtape Side A"
Releasedatum: Donderdag 20 Juni, 09:00 AM
Prijs: €170
Colorway: White/Lemon Frost
Stijlcode: CI6394-100
Verkooppagina: klik hier