Tim
Geschreven door
Tim

GANNI is een Deens modemerk dat bekend staat om zijn eigentijdse en eclectische benadering van design, een mix van minimalisme, speelsheid en innovatieve esthetiek. Het merk werd in 2000 opgericht door Frans Truelsen, die later samen met zijn vrouw Ditte Reffstrup de creatieve leiding overnam. Sindsdien heeft GANNI internationale erkenning gekregen voor zijn unieke stijl en moderne kijk op mode.

Het merk hecht veel waarde aan duurzaamheid en ethische praktijken. Het merk heeft stappen ondernomen om duurzame materialen, verantwoorde productiemethoden en transparante toeleveringsketens in haar activiteiten op te nemen.

New Balance en GANNI komen op 18 augustus weer samen voor een speciale versie van de iconische New Balance 1906R sneakers, gemaakt in gerecyclede materialen. De samenwerking onderstreept hun gezamenlijke toewijding aan innovatie en duurzaamheid. Na hun eerste succesvolle samenwerking vangt deze nieuwe collab de essentie van beide merken.

We blikken vooruit op de release van de GANNI x New Balance 1906R "Egret" en de GANNI x New Balance 1906R "Blazing Yellow" die op het punt van droppen staan.

GANNI x New Balance 1906 R Blazing Yellow Foto 1
GANNI x New Balance 1906 R Egret Foto 1

GANNI en New Balance combineren innovatie met een meer eco-bewuste toekomst

De GANNI x New Balance 1906R samenwerking omvat twee colorways, namelijk de grijze Egret en knallende Blazing Yellow kleurstelling. Beide sneakers droppen op 18 augustus via de website van New Balance en de website van GANNI.

Het is niet de eerste keer dat beide partijen een samenwerking zijn aangegaan, maar in dit geval brengen de merken een vernieuwde kijk op de iconische 1906 sneakers, waarmee ze een fusie van stijl en duurzaamheid presenteren. Met hun toewijding aan creativiteit en ethische verantwoordelijkheid, bieden de merken mode liefhebbers een kans om innovatie te omarmen en stappen te maken in een meer eco-bewuste toekomst.

Zowel de Egret als de Blazing Yellow kleurstellingen werden onthuld tijdens een privé-evenement ter ere van de zomer collectie van 2024. Deze collab wijkt af van de subtielere NB 2002R waarmee de samenwerking tussen beide merken in april van 2022 van start ging.

Een levendige kleur geel neemt het grootste deel van een van de twee stijlen over, terwijl de tweede New Balance 1906R de voorkeur geeft aan een gebroken wit ensemble met minimaal contrast aan de zijkanten en de achterkant. Co-branding is minimaal op de schoen, alleen op de sockliners, maar de sneakers zijn verpakt in schoenendozen bedekt met een opvallende gele en all-over "GANNI" tekst.

Scoor beide sneakers op 18 augustus vanaf 10:00 in de ochtend via de website van New Balance.

GANNI x New Balance 1906 R Egret Foto 2
GANNI x New Balance 1906 R Blazing Yellow Foto 2

Ganni x New Balance 1906R Blazing Yellow en Egret

18
Aug 2023
GANNI x New Balance 1906R "Egret"

GANNI x New Balance 1906R "Egret"

M1906RGG
Alle verkooppunten
18
Aug 2023
GANNI x New Balance 1906R "Blazing Yellow"

GANNI x New Balance 1906R "Blazing Yellow"

M1906RGA
Alle verkooppunten
GANNI x New Balance 1906 R Blazing Yellow Foto 4
GANNI x New Balance 1906 R Egret Foto 4
GANNI x New Balance 1906 R Blazing Yellow Foto 5
GANNI x New Balance 1906 R Blazing Yellow Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim